❤ Workshops

Met Vive la Bieb wil ik graag creatieve workshops geven waardoor je een klein feestje hebt. Want ze zeggen wel "het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen." Nou, die slingers wil ik je graag aanreiken. Hier  vind je de diverse workshops die ik aanbied. 

De workshops zijn ook leuk om te doen als zussen- of vriendinnenuitje, babyshoweractiviteit of vrijgezellenfeestje.. Naar wens is het een en ander bij te boeken.

En onthoud wat Pipi Langkous altijd zei: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!" Laat je dus niet tegenhouden door het idee dat je het niet kan, niet creatief bent of het nog nooit gedaan hebt. Met elkaar gaan we er iets moois en gezelligs van maken. 

 

Sommige workshops plan ik in en daar kun je dan op inschrijven. Deze geplande workshops vind je in de agenda. 

 

Met Vive la Bieb, kom ik ook bij je thuis, dit zijn de zogenaamde "eettafelworkshops". 

Jij zorgt voor een lege eettafel, drinken, eten en wat creatieve dames (of mannen). Vive la Bieb zorgt voor de creatieve workshop. Ik neem alles mee, wat we nodig hebben.  Deze vorm  is uitermate geschikt als je geen oppas kunt vinden of langdurig ziek bent. 

Er staan bij deze workshops geen specifieke tijden en dagen genoemd, deze komen we samen overeen. Dat kan dus doordeweeks (onder schooltijd), in de avonduren of in het weekend. 

 

Neem snel een kijkje of er wat voor je tussen staat. Mocht je specifieke wensen of vragen hebben, neem dan contact met me op.. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Voor meer informatie adviseer ik even de kleine lettertjes te lezen. Die vind je hier. Bijvoorbeeld over de reiskosten en andere voorwaarden.