❤ Kinderfeestjes & kinderworkshops

Met Vive la Bieb kun je ook creatieve kinderfeestjes vieren. Momenteel is dat alleen nog mogelijk bij jou thuis of een locatie die je zelf hebt geregeld. Ik neem alle spullen mee voor het creatieve gedeelte, jij zorgt voor het gedeelte ervoor en erna. (Cadeautjes, taart, patat etc) 

De prijs is bijna* altijd €12,50 per kind. Dit kan hoger worden door de eventuele reiskosten of extra gekozen opties. *(Een enkele workshop is duurder, dit omdat de gebruikte materialen ook duurder zijn. Dit is meteen te zien aan de prijs bij de workshop.)

Staat jouw gewenste materiaal of thema er niet bij? Je kind wil graag iets met dino's of iets met vilt?  Geen probleem! Er is een hoop mogelijk, dus neem dan even contact met mij op. 

 

Bij Vive La Bieb kun je ook workshops voor kinderen boeken. Leuk voor op school, de BSO of als leuke activiteit op een speciale dag. (bedrijfsfeest, jubileum, familiedag, markt) 
De standaard workshops en de mini workshops staan hieronder. Natuurlijk is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. Dus heb jij een idee? Laat het me horen!

Bij hele grote groepen, is het te adviseren eerst contact met me op te nemen over wat er mogelijk is qua workshops en prijs. 

 

Sommige workshops worden op een locatie gegeven. Het voordeel daarvan is dat je lekker in je eentje kunt komen. Deze kun je vinden in de agenda

 

❤ Wist je dat je bij ieder kinderfeestje een gepersonaliseerde kleurplaat krijgt. 

 

Het is handig om ook even de "kleine lettertjes te lezen", deze vind je hier. (de voorwaarden, reiskosten etc) ❤Mini workshops 

Onderstaande mini workshops zijn leuk om als extraatje bij een andere workshop te reserveren. Ook kun je er voor kiezen om in plaats van een normale workshop  2 of 3 mini workshops aan te bieden. Drie mini workshops zijn €12,50. 

Heb je een groter evenement (op school, psz, kdv, bso, markt, bruiloft etc) dan is het ook mogelijk om een mini workshop uit te kiezen. Hiervoor is het verstandig om contact met mij op te nemen. 


❤Extra opties 

Wil je het kinderfeestje of de kinderworkshop nog leuker maken? Kies dan voor een van de onderstaande extra opties.